Predstavit cu vam sistem koji je nedavno dobio na popularnosti, ponajvise zbog ljudi koji su ga reklamirali po forumima da strpaju koji dolar u dzep.
U medjuvremenu je taj sistem po forumima postao javna tajna, a kako meni nije isteklo vrijeme za refund, iskoristio sam svoje pravo i dobio pare nazad.

Mislim da je besmisleno da ja to sad tajim i pokusavam vam prodat sistem, kad mozete lijepo malo pretrazit internet (detaljnije) i sami pronac.
Primjer sistema u prodaji se moze naci i na:
http://sportsbettingchamp.com/.
Odma na pocetku treba rec da nije stanoviti John izmislio sistem, nego on vec postoji dobrih 30-40 godina, i poznat je vecini ljudi koji su se ozbiljnije bavili NBA kladjenjem. Doduse, John Morrison je dodao jedan zgodan detalj kojim je poboljsao sistem a on usput za sve kupce filtrira "pickove" u slucaju ozljeda igraca itd...
Sistem:
Trazi se ekipa koja igra 3 utakmice u gostima
zaredom, znaci protiv 3 ekipe suprotne konferencije. Primjer:
1. Golden State @ Indiana
2. Golden State @ Atlanta
3. Golden State @ Charlotte
Kladi se na tu ekipu (u nasem slucaju Golden State), i to na
point spread, s tim da se kupe dodatna 3 poena za istu. Upravo ovaj detalj, kojeg je navodno uveo gospodin Morrison, uvelike utjece na ukupni rezultat, ali i onemogucava kladjenje u zemaljskim, ali i nekim online kladionicama (bwin!)

. Kupovina dodatna 3 poena spusta koeficijent sa standardnih ~1.9 na ~1.5.
Ukoliko nam A oklada propadne, ulog dizemo tako da nam B oklada pokrije ulog s A oklade i dobitke koje bismo ostvarili. U slucaju koeficijenta 1.5, to je 3x. Znaci, ako je prvi ulog bio $20 da se osvoji $10, drugi ce biti $60 da se osvoji $30 koji ce pokrit onih $20 i $10.

Ako padne B, ajmo C

. Ove sezone se jos nije desilo, bez straha. (Zato ja pomalo igram samo B oklade).
Ako padne C, pisi kuci propalo i izgubljenu okladu. E sad, s propalom C okladom ode i puuuno para, ali ako se igrala cijela sezona ne bi trebalo biti vecih problema... Pamti, uvijek se kladi s 5%
bankrolla.
Tolko od mene, ako ima ikakvih nejasnoca slobodno pitajte. I jos jednom svaka cast glavi, covjek je stvarno fer.
P.S. Jel se moze napravit da samo registrirani vide temu?